25.01.18

Intentieovereenkomst Het Rotterdams Woongenootschap en Timpaan

Het Rotterdams Woongenootschap en Timpaan tekenen intentieovereenkomst om samen betaalbare woningen voor de middengroep te realiseren.

04.12.17

Voortgang bouw Museum de Lakenhal

Recent zijn de schaaldaken op de nieuwe tentoonstellingsvleugel van Museum De Lakenhal geplaatst. Met een kraan werden de 30 ton wegende betonelementen voorzichtig op hun plaats gelegd.

09.10.17

Coöperatief wonen in de stad

Op 11 oktober a.s. neemt Ninke Happel deel aan de expertmeeting in Genk met Miroslav Šik, dé pionier op het gebied van coöperatief wonen.

Woensdag, 11 oktober 2017
13:00-17:00 uur
C-mine, Cultuurcentrum Genk

Lees meer

10.08.17

Tijdelijke huisvesting voor de Eerste Kamer en Raad van State

Happel Cornelisse Verhoeven is gevraagd voor de architectenwerkzaamheden voor de tijdelijke huisvesting van de Eerste Kamer en de Raad van State aan het Lange Voorhout / Kazernestraat in Den Haag.

De komende jaren zal het Binnenhof een ingrijpende renovatie ondergaan. Daarom krijgen alle Kamerleden, de minister-president en zijn staf, bestuurders en ambtenaren tijdelijk een andere werkplek. Zij verhuizen van het Binnenhof naar beschikbare rijkspanden in Den Haag.

08.08.17

Start bouw Museum de Lakenhal

Begin januari is gestart met de restauratie en uitbreidingswerkzaamheden van Museum De Lakenhal in Leiden.

07.08.17

Revitalisatie Stadhuis Groningen

Happel Cornelisse Verhoeven heeft op voordracht van de stadsbouwmeester een ontwerpend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van een totale renovatie van het stadhuis in Groningen.

Het 18e eeuwse gebouw wordt voorzien van een nieuwe raadszaal op de dakverdieping. De overige verdiepingen worden gereed gemaakt voor hedendaags kantoorcomfort. Het project heeft in samenspraak met Maarten Fritz een vervolg gekregen, waarbij totale revitalisatie en restauratie hand in hand gaan.

07.08.17

Lezing MuHKA

In het kader van de evenement van de reizende tentoonstelling ‘De Prelude’ is Floris Cornelisse gevraagd om op 9 september tijdens de finissage een bezoek aan een dierbaar gebouw te beschrijven.

07.08.17

Het Rotterdams Woongenootschap

Happel Cornelisse Verhoeven is initiatiefnemer van het Rotterdams Woongenootschap; een coöperatieve vereniging die woningen wil bouwen, beheren, onderhouden en verhuren in de centrale wijken van de stad voor de middeninkomens.